Wij kennen de ins & outs van een sterk biophilic design

Werken aan een gezonde werk- of leeromgeving. Interieurdesign geïnspireerd op de natuur of samen met de natuur. Vormen, kleuren, materialen, planten, patronen, natuurlijk uitzicht, buitenwerplekken, geluiden of geuren. Wij kennen de ins & outs van een sterk biophilic design en de impact ervan op het welzijn, gezondheid, werk- of leerplezier en de prestaties van mensen in een omgeving. 

Nee niet elke ruimte of omgeving kan ontworpen worden volgens alle principes van biophilic design, maar zelfs eenvoudige natuurlijke elementen kunnen groots effect hebben. Denk hierbij aan natuurlijk licht, goede akoestiek, een prettig binnenklimaat, een fijne buitenruimte, natuurlijke texturen of uitzicht op de natuur. Deze hebben allemaal een positief effect. 

Deze visie passen we regelmatig toe in gezonde en gebruiksvriendelijke ontwerpen voor kantoren, scholen, campussen, hospitality of overige werkomgevingen. Zo maken we van een omgeving, een beleving. Dat zit van nature in ons. Iets voor jullie onderwijs- of werkomgeving? 

Geïnteresseerd?

Ben jij ook klaar voor een duurzame stap, of wil je meer weten? Neem dan contact op met Atje.

Atje Deinum

Eigenaar
06 51 55 16 22
info@burowierda.nl

Mischien vind je dit ook interessant

Whitepaper de leeromgeving

Kun je je nog herinneren dat je elke dag in hetzelfde rijtje aan hetzelfde tafeltje in de klas zat? Veel schoolgebouwen en leeromgevingen zijn nog steeds zo ingericht. En dat terwijl de wereld in rap tempo is veranderd, het onderwijs continu in ontwikkeling is en er steeds meer nieuwe onderwijsvormen ontstaan. Dat heeft impact op de leeromgeving of onderwijsomgeving.

Whitepaper hybride werken

Hoe maak je er duurzaam werk van?Hybride werken, veel organisaties willen of moeten ermee aan de slag. En dat heeft impact op de werkomgeving. Waarom is het dan toch zo lastig om tot een effectief interieurontwerp te komen dat de nieuwe manier van werken van de organisatie faciliteert en ondersteunt?

Circulair ontwerpen en inrichten

Een circulaire economie, minder verspilling, minder milieudruk en samen streven naar 0% afval. Daar willen we een bijdrage aan leveren met onze impactvolle interieurontwerpen. In onze ontwerpen denken we out of the box, spelen we duurzaam met de beschikbare ruimte of omarmen wat hergebruikt kan worden én geven we producten met een verleden een tweede kans richting de toekomst.

To top