Ons karakter

Wij zijn Buro Wierda. Visuele vertalers van beleving. Een creatief team van meertalige beelddenkers dat vorm geeft aan omgeving en beleving. Als interieurontwerpburo blinken we uit in het visueel vertalen van ambities naar impactvolle interieurontwerpen voor diverse (inter)nationale opdrachtgevers. Ons Noordelijke accent ligt hierbij op het creëren van gebruikersvriendelijke omgevingen die het werk- of leerplezier stimuleren én uitdagen om prestaties duurzaam te verbeteren. Dat zit in ons karakter.

In beweging
Wij geloven dat een omgeving altijd in beweging is en hét speelveld vormt voor groei of verandering. Het is een vertaling van de ambitie van een organisatie en haar gebruikers. Elke organisatie is uniek en verdient een werk- of leeromgeving met een eigen karakter. Dat zorgt voor omgevingen die mensen, merken of ambities helpen groeien. Die veranderen hoe mensen (samen)werken, presteren of leren. Dát willen wij in beweging zetten. En wat wil jij in beweging zetten?

Ons speelveld

We houden van uitdaging en hebben een passie voor het creëren van werk- of leeromgevingen van de toekomst. We dagen opdrachtgevers uit vandaag na te denken over de werk- of leeromgeving van de toekomst en helpen ze om daarmee het verschil te maken. We dagen onszelf uit om duurzaam te spelen met ruimte, behoeftes visueel te vertalen naar unieke gebruikers journeys en te verrassen met impactvolle interieurontwerpen.

Werk- of leerplekken

Ons team

Oane Wierda
Eigenaar
Interior Designer
Bouwkundige
Atje Deinum
Eigenaar
Interior Designer
Omgevingspsychologie
Eva Stoelwinder
Interior Designer
Patricia Ziegerink
Business Strategie
Hélène Oosterhuis
Gedragsverandering
Lotte van Egmond
Onderwijsadviseur
Hein Brouwer
Grafisch Ontwerp
Manda Gritter
Visuele Communicatie

ons supporter
netwerk

Buro Wierda gelooft in de kracht en waarde van een netwerk. We kennen de spelers in de markt, maar we zijn onafhankelijk van merken, sfeer, smaak en stijl. Zo hebben we optimale speelruimte voor het creëren van een ontwerp dat jullie ambitie vertaalt en werkt voor jullie gebruikers. Een ontwerp op basis van verlangen in plaats van belangen. Dat is onze focus. En dat wordt gewaardeerd. Toch behoefte aan begeleiding bij de realisatie of facilitair projectmanagement? We brengen je graag in contact met onze supportpartners.

Samen topprestaties leveren?

Spreekt onze speelstijl als interieurontwerpburo je aan? Geloof jij in de kracht van visuele beleving? Zie jij het als een uitdaging om samen de toekomst van leer- & werkomgevingen te creëren en daarmee geschiedenis te schrijven? Ben jij ervan overtuigd dat je van creatieve meerwaarde kunt zijn binnen ons team? Zie jij jezelf wel flexibel werken vanuit ons karakteristieke kantoor in de voormalige Ambachtsschool in Heerenveen? Kom dan spelen bij Buro Wierda. Wij ontmoeten je graag.

Als freelancer, stagiair(e) of als vaste kracht? Reageren op een vacature of een open sollicitatie sturen? CV, motivatie, filmpje, portfolio of moodboard? Dat is aan jou. Wij laten ons graag verrassen door jouw favoriete visuele vertaling van je sollicitatie.

To top