Bekijk animatie

Leeromgeving

Een onderwijsomgeving creëren die de ambitie van jullie onderwijsinstelling en gebruikers weerspiegelt? Waar studenten of leerlingen meer regie hebben over het onderwijs dat zij volgen. Waar medewerkers meer vrijheid hebben in het onderwijs dat zij willen geven of faciliteren. Waar jullie onderwijsvisie of onderwijsconcept het startpunt vormt voor een interieurconcept en interieurontwerp dat voor jullie school werkt. Dat het leer- & werkplezier stimuleert en uitdaagt om ontwikkeling duurzaam te verbeteren. Dát begint met een goed doordacht interieurconcept en interieurontwerp. Hierbij hanteren wij de volgende 5 waarden: gebruikersvriendelijk, uitdagend, kloppend, duurzaam en gewoon doen. Deze hanteren we trouwens ook voor het ontwerpen van werkomgevingen.

Onderwijscultuur

Studenten of leerlingen meer regie geven over het onderwijs dat zij persoonlijk willen volgen.

Leeromgeving als inspiratiebron

Onze ervaring met het ontwerpen van een pakkende onderwijsomgeving of passende leeromgeving reikt ver. Nieuwe leer- of onderwijsvormen, duurzaam ontwerpen, circulair of biophilic design, gezonde gebouwen; wij kennen de ins & outs en blijven onszelf ook continu uitdagen en ontwikkelen. Deze kennis, kunde en visie hebben we de afgelopen jaren visueel vertaald naar interieurontwerpen voor diverse soorten onderwijsinstellingen of onderwijsconcepten. Leeromgevingen, campusomgevingen, bedrijfsscholen, Fair Furniture Academy en (interne) opleidingscentra. Wij zeggen laat je online inspireren of plan eens vrijblijvend een afspraak.

De leeromgeving, het Zwitserse zakmes van het onderwijs. Lees hier alles over in onze onze whitepaper over hybride werken

To top