Wij geloven in duurzaamheid

Wij geloven dat de duurzaamheid van een gebruikersvriendelijke werk- of leeromgeving in de designfase wordt bepaald. Duurzaam denken, designen en gewoon doen. Daar gaan we voor. Hoe? Buro Wierda: 

  • investeert continu in het uitbouwen van duurzame relaties; 
  • wil impact maken met duurzame, tijdloze ontwerpen; 
  • stimuleert duurzame inzetbaarheid van mensen, meubels en materialen; 
  • speelt duurzaam met de beschikbare ruimte, producten en materialen in een gebouw; 
  • houdt van duurzaam geproduceerd, gerecycled of recyclebaar; 
  • wordt blij van lokale partners en/of partners met een sociaal karakter; 
  • wil een positieve footprint achterlaten. 

Hierbij werken we graag samen met opdrachtgevers én partners die bij willen dragen aan een duurzamere planeet, open staan voor duurzame ontwerpen en maatschappelijke betrokkenheid waarderen. Samen van winst naar waarde. Dat is voor ons duurzaam ondernemen. 

Als interieurontwerpbureau zijn we onafhankelijk van sfeer, smaak, stijl, merken en partners. Aan de andere kant werken we ook graag samen met koplopers in de markt of op een bepaald vlak. Op het gebied van duurzaamheid en circulariteit zoeken we de samenwerking regelmatig op met het familiebedrijf Vepa | The furniture factory (onderdeel van Fair Furniture Group). 

Geïnteresseerd?

Ben jij ook klaar voor een duurzame stap, of wil je meer weten? Neem dan contact op met Atje.

Atje Deinum

Eigenaar
06 51 55 16 22
info@burowierda.nl

Mischien vind je dit ook interessant

Whitepaper de leeromgeving

Kun je je nog herinneren dat je elke dag in hetzelfde rijtje aan hetzelfde tafeltje in de klas zat? Veel schoolgebouwen en leeromgevingen zijn nog steeds zo ingericht. En dat terwijl de wereld in rap tempo is veranderd, het onderwijs continu in ontwikkeling is en er steeds meer nieuwe onderwijsvormen ontstaan. Dat heeft impact op de leeromgeving of onderwijsomgeving.

Whitepaper hybride werken

Hoe maak je er duurzaam werk van?Hybride werken, veel organisaties willen of moeten ermee aan de slag. En dat heeft impact op de werkomgeving. Waarom is het dan toch zo lastig om tot een effectief interieurontwerp te komen dat de nieuwe manier van werken van de organisatie faciliteert en ondersteunt?

Circulair ontwerpen en inrichten

Een circulaire economie, minder verspilling, minder milieudruk en samen streven naar 0% afval. Daar willen we een bijdrage aan leveren met onze impactvolle interieurontwerpen. In onze ontwerpen denken we out of the box, spelen we duurzaam met de beschikbare ruimte of omarmen wat hergebruikt kan worden én geven we producten met een verleden een tweede kans richting de toekomst.

To top