Van der Sluis Genemuiden

Klantnaam:Van der Sluis
Loctie:Genemuiden
Project:Uitbreiding kantoor
Thema’s:Welzijn, veiligheid, duurzaamheid

Van der Sluis Technische Bedrijven is een bundeling van techniek. Installatie, constructie en agri; dat is hun speelveld. Een sterke en betrouwbare partner voor elk integraal en duurzaam (bouw)proces.

Uitbreiding kantoor Kamperzeedijk 

Van der Sluis Installatie bouwt aan de toekomst en breidt haar kantoor aan de Kamperzeedijk in Genemuiden uit. Vraag aan Buro Wierda is: Hoe kunnen wij een optimale werkomgeving creëren waar alle ruimte en aandacht is voor het welzijn van onze medewerkers. En waarin de bestaande bouw opgaat in het nieuwe kantoorgedeelte. Een omgeving waarin samenwerking, communicatie en elkaar ontmoeten speerpunten zijn. 

Oplossing

We hebben een kantoor gecreëerd waarin rust heerst, maar waar ook veel ruimte is voor overleg, samenwerken en ontmoeten. De oudbouw en nieuwbouw vormen een geheel door herhaling van materialen en kleurgebruik. Per verdieping is gekozen voor een accentkleur. In het ontwerp is veel groen toegepast wat zorgt voor een prettig klimaat en daarnaast ook zorgt voor een betere akoestiek. In de kantine kunnen de medewerkers even tot rust komen in een totaal andere omgeving, waar voldoende afwisseling is in de verschillende zitplaatsen.

En nu jullie!

Enthousiast over deze case? Mooi. Maar een passend ontwerp gaat verder dan mooi. Een impactvol interieurontwerp; dat is maatwerk en mensenwerk. Ontdekken wat wij als ‘visuele vertalers van beleving’ voor jullie werk- of leeromgeving kunnen betekenen? Ervaren welke creatieve meerwaarde we jullie organisatie, omgeving en gebruikers bieden? Plan dan eens een kennismaking. Wij ontmoeten je graag.

To top