Werkomgeving

Wij geloven dat een optimale werkomgeving altijd in beweging is en hét speelveld vormt voor groei of verandering. Het is een vertaling van de ambitie van de organisatie en haar gebruikers. Elke organisatie is uniek en verdient een werkomgeving met een eigen karakter. Dat zorgt voor omgevingen die mensen, merken of ambities helpen groeien. Die veranderen hoe mensen (samen)werken, ontwikkelen en presteren. Die de kernwaarden van een organisatie ook daadwerkelijk uitstralen en uitdragen.

Gewoon een mooi of one-size-fits-all ontwerp is niet voldoende. Impactvol ontwerp, effectieve communicatie en efficiënte organisatie, vormen hierbij de driehoek voor succes. Zo ontstaat er ruimte voor gedrags- en cultuurverandering. Dat geldt voor een werkomgeving, maar ook voor een prettige leeromgeving.

Werkcultuur

Een werkcultuur creëren waarin niet de huisvesting leidend is, maar het werk, de activiteit en de behoeftes van de gebruikers.

Van werkomgeving naar werkbeleving

Vandaag nadenken over de werkomgeving van morgen of de toekomst en daarmee duurzaam het verschil maken. Voor medewerkers, klanten of voor de organisatie op zich. Creatief, functioneel, flexibel of organisatorisch slim. Wij dagen jullie uit. Dagen jullie ons uit om duurzaam te spelen met de ruimte, functionele zones en slimme bouwstenen? Zo gaan we van werkomgeving naar werkbeleving.

Zonedenken doen wij aan de hand van een eigen aanpak en tools. Waarbij we de omgeving van de toekomst de centrale rol vervult.

Door verschillende gebieden te creëren ontstaan er zones, die kloppen bij de activiteiten die er plaats vinden. Maar hoe kom je tot de beste faciliteit voor elke activiteit?

Binnen Buro Wierda onderscheiden we drie zones ingedeeld van communicatie naar concentratie. Een informele omgeving voor ontmoeting en afstemming (BRUIS), een plek voor samenwerken, innoveren of overleg (RUIS) en een rustige plek voor geconcentreerd werken of leren (RUST). Hoe dit werkt? Dat vertellen we je graag persoonlijk. Hoe we dat in de praktijk toegepast hebben? Dat ontdek je in klantcases uit ons portfolio.

Hybride werken, hoe maak je er duurzaam werk van? Ontdek het in onze whitepaper over hybride werken

Mogen we je inspireren?

Nieuwe werkconcepten ontwerpen. Een werk- of leeromgeving creëren waar jullie mensen, merken of ambities kunnen groeien. Die veranderen hoe jullie mensen (samen)werken, presteren of leren. Dat doe je niet ieder jaar. Waar begin je? Puzzelstukjes op de juiste plek krijgen. Spelregels scherp en begrijpelijk maken. Daar helpen we je bij, maar we hebben ook thema’s, tips, tools en toolboxen geselecteerd waarmee je zelf een eerste vertaalslag kunt maken. Laat je inspireren.

Mogen we je inspireren?
To top