Buro Andringa

Merken en mensen verder helpen op het gebied van communicatie. Met bevlogen professionals die zich eerst inleven voordat ze zich uitleven. En daar brengen ze hun opdrachtgevers verder mee. Hun droom: het meest betrokken bureau van Nederland zijn, waar doordacht werk en plezier elke dag het verschil maken. Misschien een beetje anders dan andere bureaus. Maar altijd minstens zo effectief. Dat is Buro Andringa

Vraagstelling

Bij zo’n creatief en bevlogen buro hoort een passende werkomgeving waar het plezier en de eigenheid vanaf spat!. Een omgeving waarin iedereen flexibel kan werken waar en wanneer hij wil. Waarin samenwerking en verbinding centraal staan. Waar veel ruimte is voor creativiteit, maar ook plek voor complete concentratie. 

Oplossing

Wierda Design schudde de boel flink op en deelde het hele pand opnieuw in. Opdrachtgevers worden ontvangen in de sfeervolle coffeecorner die direct aan de Andringastraat grenst. Achter de bar is ’the buzz’ gerealiseerd, een plek waar creativiteit, brainstormen, samenwerking en veel reuring centraal staan. Hier is ook de ingang van de vergaderruimte te vinden. Op de eerste verdieping is de ruimte voor projectmatig werken. De werkplekken staan gegroepeerd zodat overleg en samenwerking worden bevorderd. En tot slot is er de serene rust van de concentratieruimte waar in opperste concentratie kan worden gewerkt. En dat alles is een kleurrijk en creatief jasje. Net een beetje anders dan andere bureaus, maar minstens zo effectief.

To top