TVM Hoogeveen

Klantnaam:TVM
Locatie:Hoogeveen
Project:Werkcafé 
Thema’s:Werkplezier, identiteit, het nieuwe werken, duurzaamheid.
Scope:Werkbeleving

Verzekeringsmaatschappij TVM is de gespecialiseerde verzekeraar voor logistiek en transport over weg en water, en coöperatieve grondslag. TVM is leidend in de markt en wordt herkend en gewaardeerd als innovatieve partner. Als partner zit deze verzekeraar heel dicht op haar klanten. Een full service transportverzekeraar zijn; dat is de ambitie. TVM streeft ernaar een autoriteit te zijn op het gebied van risicomanagement, preventie en transportveiligheid. Dat is het speelveld.

Vraagstelling

Hoe kunnen we ons bedrijfsrestaurant transformeren naar een aantrekkelijk werkcafé? En hoe laten we zo’n nieuw werkconcept ook goed landen in het bedrijf? Het doel? Een werkcafé dat medewerkers de hele dag door kunnen gebruiken met faciliteiten die naadloos aansluiten bij de behoeften van de medewerkers.    

Oplossing

Het nieuwe werkcafé is uitnodigend en professioneel. Verder is er veel aandacht geschonken aan het terug laten komen van de identiteit van het bedrijf. Huisstijlelementen, kleuren en logo’s zijn sterk en slim verwerkt in het ontwerp. Buro Wierda heeft een ruimte ontworpen die verbindt, verrast en variatie biedt. Door het creëren van verschillende hoekjes met een variatie aan meubilair ontstaat een uitnodigende sfeer. Medewerkers kunnen werken en overleggen in het werkcafé. Om te zorgen voor een prettig akoestisch klimaat in de werkomgeving zijn op verschillende manieren akoestische materialen toegepast. In de nissen zijn echte containers gebruikt als link naar de transportverzekeringen. 

Klant aan het woord

“Verandering is een proces, geen product. Verandering gaat verder dan het werkcafé op zich. Dat vraagt om te kunnen denken vanuit onze business, om goede vragen te stellen aan de voorkant, om onze behoefte als gebruikers te vertalen en om helder te communiceren. En dat door te vertalen naar een passend interieurontwerp. Dat is mensenwerk. En dat voelen ze bij Buro Wierda aan. Ze halen er echt uit wat erin zit en hebben TVM laten shinen.” 

Meer dan verandering

Afbeeldingen slider Buro Wierda
Afbeeldingen slider Buro Wierda
Afbeeldingen slider Buro Wierda
Afbeeldingen slider Buro Wierda
Afbeeldingen slider Buro Wierda
Afbeeldingen slider Buro Wierda
Afbeeldingen slider Buro Wierda
Afbeeldingen slider Buro Wierda
Afbeeldingen slider Buro Wierda
Afbeeldingen slider Buro Wierda

En nu jullie!

Enthousiast over deze case? Mooi. Maar een passend ontwerp gaat verder dan mooi. Een impactvol interieurontwerp; dat is maatwerk en mensenwerk. Ontdekken wat wij als ‘visuele vertalers van beleving’ voor jullie werk- of leeromgeving kunnen betekenen? Ervaren welke creatieve meerwaarde we jullie organisatie, omgeving en gebruikers bieden? Plan dan eens een kennismaking. Wij ontmoeten je graag.

To top